6 csodás dekorációs ötletek Valentin napra

Már kevesebb mint 3 hét és itt a Valentin nap. Ahogyan Halloweenkor, karácsonykor és húsvétkor, úgy Valentin napon is érdemes az ünnep hangulatának megfelelően berendezni a lakásunkat.

Most adunk 6 remek tippet, hogy egyszerű, de nagyszerű ötletekkel hogyan varázsoljunk szerelmes atmoszférát az otthonunkba!

1. Szerelmes üzenetek szívalakban!

Mi lehetne szívet dobogtatóbb érzés, mint amikor látjuk és érezzük is, mi az, ami miatt a párunk szeret bennünket. Ehhez a kreatív ötlethez igazán nem kell sok: elég egy színes (lehetőleg rózsaszín) jegyzettömb, amire felírjuk a kedvesebbnél kedvesebb üzeneteket a szerelmünknek és ezt szívalakban felragasztjuk a fürdőszobatükörre. A siker garantált.

Mi lehet ennél egyszerűbb? Fürdőszobatükör, rózsaszín jegyzettömb és pár szerelmes üzenet...

Mi lehet ennél egyszerűbb? Fürdőszobatükör, rózsaszín jegyzettömb és pár szerelmes üzenet…

 

2. Virágcsokorból képet!

Akár mennyasszonyi, akár csupán évfordulónk alkalmából kapott csokor, semmiképp ne dobjuk ki! Később ugyanis még jól jöhet… például Valentin napon! Lehet teljesen friss csokor, vagy kiszárított, a lényeg, hogy ragasszuk rá egy kartonlapra, amit szépen keretezzünk be. Nem csak nosztalgiát teremt az otthonunkban, de meg is szépíti majd!

Régi virágcsokrok? Ki ne dobd őket!

Régi virágcsokrok? Ki ne dobd őket!

 

3. Vörös és fekete szenvedély

Ha kisebb, de mégis látványos dekorációt tervezünk, akkor íme ez az étkezőasztalra, vagy nappaliban és hálóban is bárhol passzoló gyertya-kreáció. Fekete kövek, fehér virágok és piros gyertyák a recept. Az eredmény pedig? Szerelmes hangulat.

Fekete kövek és piros gyertya... Teli találat!

Fekete kövek és piros gyertya… Teli találat!

 

4. Virágszirmok meghittsége

Azoknak, akiknek több idejük van átalakítani a hálójukat ajánljuk a virágszirmos fali tapétát, a piros ágyneműgarnitúrát, a fehér csillárt és a piros függönyöket. Az igazán profik számára természetesen egy csokor fehér virág sem maradhat el!

Bevállalósabbaknak dukál ez a romantikus háló.

Bevállalósabbaknak dukál ez a romantikus háló.

 

5. Szívből – szívhez szóló

Azért mert valami szívecskés, még egyáltalán nem kell, hogy giccses legyen. Ennek a pozitív példája ez a visszafogottan bájos szívecskés fal is, amit akár a hálóban, akár a nappaliban el tudunk képzelni, sőt ha esetleg van gyerek szoba, akkor bevonhatjuk a picúrt is a Valentin napi készülődésbe. Hadd legyen ez számára is egy különleges nap!

Bájos és egyszerű...

Bájos és egyszerű…

 

6. Csókot!

Hogyan máshogy fejezhetnénk ki imádatunkat a kedvesünk iránt, mint egy hatalmas nagy, édes csókkal? Vörösre festett falécekből kiváló dekoráció lehet!

Burgundi vörös, a szerelem színe.

Burgundi vörös, a szerelem színe.

Ferenczi Fruzsina

Forrás: Pinterest

 

odea.hu – Budapest
Cím: Récsei Center 1146 Budapest, Istvánmezei út 6.
Mobil: 06-70/317-9855
E-mail cím: info@odea.hu

odea.hu – Nyíregyháza
Cím: 4400 Nyíregyháza, Korányi u. 44/A
Mobil: 06-30/3367866
E-mail cím: nyiregyhaza@odea.hu

logo