Egészségünk kulcsa a babzsákfotel

A babzsákfotelek nem csak azért annyi ember kedvencei, mert kényelmesek, és könnyű nekik helyet találni, hanem azért is, mert igazán jót tesznek az egészségünknek.

Nemrég bejött üzletünkbe egy kismama, aki császárral szült. Elmondta, hogy azért keres nálunk babzsákot, mert orvosa ajánlotta neki, hiszen a felépüléshez és a műtéti hegek begyógyulásához kifejezetten egészséges lehet számára ez az ülőalkalmatosság. Nagyon örülünk annak, hogy már az orvosok is felfigyeltek a babzsákfotel jótékony hatásaira, ezzel egyre több ember juthat el ahhoz a különleges tapasztalathoz, amit csak egy babzsák tud nyújtani!

A babzsák azonban nem csak kismamáknak tökéletes választás, hanem mindenkinek, kicsiknek és nagyoknak, nőknek és férfiaknak egyaránt. Ugyanis amikor beleül az ember, lényegében csoda történik, a csigolyákat úgy támasztja meg, mint babahordozók a csecsemő hátát. Az apró polisztirolgyöngyök képesek felvenni a test formáját, ezáltal valódi pihenést biztosítanak a gerincnek és az ízületeknek egyaránt.

relax-m-rozsaszin-babzsak

A babzsák minden korú és nemű embernek minden képzeletet felülmúló kényelmet nyújt!

Az egész napos munka és rohanás után fontos, hogy otthon valóban minőségi pihenést teremts meg magadnak. Ezt egy egyszerű kanapén vagy fotelen nem tudod 100%-osan megtenni, mert alkalmazkodnod kell a bútor alakjához. A babzsákfotelben viszont végre önmagad lehetsz, nem kell alkalmazkodnod semmihez. Ilyenkor kezdődik el a pihenés legmagasabb szintje.

Az az érzés, amikor igazán önmagad vagy bármilyen feszítő érzés nélkül. Kívánjuk, hogy Te is tapasztald meg ezt a csodálatos ellazulást egy babzsákfotel segítségével!

 

Ferenczi Fruzsina

 

odea.hu – Budapest
Cím: Récsei Center 1146 Budapest, Istvánmezei út 6.
Mobil: 06-70/317-9855
E-mail cím: info@odea.hu

odea.hu – Nyíregyháza
Cím: 4400 Nyíregyháza, Korányi u. 44/A
Mobil: 06-30/3367866
E-mail cím: nyiregyhaza@odea.hu

logo