Falra fel

Falra fel

Manapság a festékek és tapéták végeláthatatlan során túl, számos új megoldás létezik, hogy falainkat szebbé varázsoljuk.
Szerencsére egyre több különleges falburkolatot találunk a hazai design palettán, ilyen új trend például a 3 dimenziós burkolat, mely különleges varázsával játékosságot, életet visz a helységbe. Felhasználhatóságuk széles skálán mozog: használhatjuk egyes falakon díszítő elemként vagy akár teljes falak burkolására, de extra hatást nyújt bárpultok, bútorok bevonásakor is. Átfestve, vagy külön megvilágítva további egyedi megjelenési variációkat tudunk elérni. Anyagát tekintve sem unalmas a kínálat: fától a gipszig szinte bármit falra dobhatunk.

Térbeli hatást így is elérhetünk:

Van megoldás abban az esetben is ha nem szeretnénk drasztikus változást otthonunkban, mégis jól jönne egy kis optikai tuning. Erre tökéletes megoldást nyújtanak a 3 dimenziós faldekorációk, melyek hátulján levő öntapadós matricának köszönhetően könnyedén felragaszthatók a falra így használatuk nagyon egyszerű, a hatás pedig garantált!

odea.hu – Budapest
Cím: Récsei Center 1146 Budapest, Istvánmezei út 6.
Mobil: 06-70/317-9855
E-mail cím: info@odea.hu

odea.hu – Nyíregyháza
Cím: 4400 Nyíregyháza, Korányi u. 44/A
Mobil: 06-30/3367866
E-mail cím: nyiregyhaza@odea.hu

logo