Kik is vagyunk mi? Az odea.hu csapata bemutatkozik

Lakásunk berendezésekor legfontosabb szempont maga az otthonteremtés. Mindenki számára más és más tulajdonságok jellemzik az otthont, ahová egy fáradt nap után lazítani, kikapcsolódni térhetünk haza. Ennek megfelelően igyekszünk jól használható élettereket kialakítani, melyek természetesen mindig személyre szabottak.

 A különleges belső terek iránti szenvedélyükből fakadóan Boros Csilla és Marcin Pondo 2011-ben létrehozta az odea.hu webáruházat. Ezt megelőzően egyedi, design babzsákok értékesítésével foglalkoztak, majd nem sokkal később megismertek egy megbízható babzsák gyártót, akivel pillanatok alatt megtalálták a közös hangot, s akivel azóta is gyorsan és gördülékenyen működnek együtt. Ahogy telt az idő, kapcsolatba kerültek olyan cégekkel, akik gyönyörű formatervezésű bútorokat és lakás kiegészítőket gyártásával foglalkoznak. A közös tervek és az elkötelezettség meghozta gyümölcsét, sikerült modern, design termékekkel megtölteni a magyar otthonok egy részét.

 Azóta több száz termékkel bővült a termékkínálatuk és folyamatosan újabb és újabb lakás kiegészítőkkel, bútorokkal színesítik palettájukat. S mivel a szervezett munka mögött hús vér emberek állnak, lássuk, kik is ők valójában.

Boros Csilla
Értékesítési VezetőBoros Csilla - odea.hu

Mint Értékesítési vezető, a webáruház működéséért vagyok felelős. Munkám során intézem a termékek szállítását, ügyfélszolgálati kérdésekre válaszolok, ötleteket adok vásárlóknak a enteriőr tervükben. Válaszolok termékkel kapcsolatos kérdésekre, egyéni vásárlóknak segítek a termékválasztásban, hogy a megfelelő lakberendezési terméket válasszák otthonukba, valamint javaslatokat, tanácsokat állítok össze potenciális céges partnerek részére.

Franchise, kiskereskedelmi és design területen dolgoztam az elmúlt években. Imádom a divat és a formatervezés világát, korábban stylist és lakberendezési tanulmányokat folytattam és folyamatosan újabb és újabb dolgokat tanulok és képzem magam ezen a téren.

Marcin-foto

Marcin Pondo
Stratégiai Manager, Ügyvezető, odea.hu
Ügyvezető Igazgató, Pondex Kft.

Mint az odea.hu ügyvezetője, én felelek a webáruház és a cég célkitűzéseiért, stratégiájáért. Ez jelenti egyúttal az új termékek felkutatását, amiket kínálunk vásárlóinknak, új termékek és kategóriák bevezetését az odea.hu-n, valamint termékek bemutatását a modern lakberendezést kedvelő vásárlóinknak. Feladatom továbbá a webáruháznak és az emögött álló cégnek, a Pondex Kft.-nek a folyamatos fejlesztése és irányítása.

Mindennap a mottóm szerint élek: „Élj szenvedéllyel”, ami vonatkozik az üzleti tevékenységemre is és azt gondolom, ugyanúgy igaz ez a bútor, lakberendezés világára is. Kedvenc termékem a Play XL babzsákfotel, mivel ellazít és kifejezetten inspiráló hatással van rám.

odea.hu – Budapest
Cím: Récsei Center 1146 Budapest, Istvánmezei út 6.
Mobil: 06-70/317-9855
E-mail cím: info@odea.hu

odea.hu – Nyíregyháza
Cím: 4400 Nyíregyháza, Korányi u. 44/A
Mobil: 06-30/3367866
E-mail cím: nyiregyhaza@odea.hu

logo